Monday 19 February 2018

تي إيناي تداول العملات الأجنبية


Τι είναι το الفوركس.


صرف الجاليات الاجنبية η αλλιώς فوركس είναι ένας όρος που χρησιμοποιείται για να περιγράψει την αγορά συναλλάγματος، η οποία είναι παγκόσμια και συμμετέχουν κυρίως τα χρηματοοικονομικά κέντρα του λονδίνου και της Νέας Υόρκης όπου γίνεται η αγοραπωλησία όλων των εθνικών νομισμάτων. Η αφορά فوركس είναι η μεγαλύτερη αγορά του κόσμου σε ρευστότητα μακράν από τη δεύτερη αγορά، σκεφτείτε μόνο ότι το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης έχει περίπου 74 δισεκατομμύρια € ημερήσιο όγκο συναλλαγών και η Αγορά فوركس έχει ημερήσιο όγκο συναλλαγών που υπερβαίνει τα 4 τρις ​​€.


Δωρεάν Oδηγός تداول الفوركس.


Σήμερα το فوريكس παγκοσμίως έχει προσεκλύσει μεγάλο μέρος επενδυτών λόγω των πλεονεκτημάτων που προσφέρει και των ευκαιριών για μεγάλα κέρδη σε σύντομο χρονικό διάστημα. Επίσης πολλοί επενδυτές χρηματηστηρίου έχουν εγκαταλείψει το χρηματιστήριο για χάριν του فوريكس.


Παγκόσμια Μηχανή Συναλλαγών.


Πού μπορώ να πραγματοποιήσω أونلين συναλλαγές؛ Όλα όσα πρέπει να ξέρετε.


Τίτλοι μετοχών έως και x10.


Εμπορεύματα έως και x12.


Ποιοι συναλλάσονται στο الفوركس.


Το فوريكس λειτουργεί μέσω ενός παγκόσμιου δικτύου τραπεζών، εταιρειών και ιδιωτών (ترادرس) κάνοντας συναλλαγές σε συγκεκριμένα νομίσματα έναντι κάποιων άλλων νομισμάτων. Στην πράξη κάθε φορά που κάνετε ένα ταξίδι στις ΗΠΑ κάνετε συναλλαγή فوريكس με μόχλευση 1: 1، ανταλλάσοντας ευρώ για δολλάρια. Εσείς όμως δεν παίζετε فوريكس με στόχο το κέρδος، το κάνετε από ανάγκη για το ταξίδι σας. Την ίδια ανάγκη για συνάλλαγμα με εσάς έχει μια πολυεθνική επιχείρηση που πρέπει να πληρώσει μισθούς σε διαφορετικές χώρες. Στην αγορά του الفوركس υπάρχουν όλοι، από τους ταξιδιώτες، τις ιδιωτικές εταιρίες، τις κρατικές και ιδιωτικές τράπεζες، τους δημόσιους οργανισμούς، τις ασφαλιστικές εταιρίες κλπ. Πλην όμως αυτών που συμμετέχουν στην αγορά فوريكس από ανάγκη υπάρχουν κι αυτοί που επιδιώκουν να κερδοσκοπίσουν επωφελούμενοι των διακυμάνσεων των τιμών. Αυτοί είναι οι επαγγελματίες التجار που ζουν από αυτό και τα μεγάλα صناديق التحوط (οι λεγόμενες & # 8220؛ & # 8221 αγορές، που μας δάνειζαν τόσα χρόνια) που τα τελευταία χρόνια επενδύουν στην αγορά συναλλάγματος μεγάλα ποσά. Με την άνοδο του διαδικτύου πλέον μπορεί ο καθένας να συναλλάσεται στην αγορά από το σπίτι του μέσω ενός فوريكس بروكر.


Τι είναι το فوريكس ترادينغ.


ترادينغ είναι η συναλλαγή. التاجر ονομάζεται ο επενδυτής που προσπαθεί να πετύχει κέρδος μέσω των συναλλαγών، δηλαδή να αγοράσει κάτι σε μικρή τιμή και να το πουλήσει σε μεγαλύτερη (Η αγορά الفوركس λειτουργεί πάνω στη λογική του التداول). Η αγορά συναλλάγματος λειτουργεί σε ζεύγη νομισμάτων (για παράδειγμα ور / أوسد ή ΕUR / غبب κλπ). Το πρώτο νόμισμα του ζεύγους ονομάζεται νόμισμα βάσης ενώ το δεύτερο ονομάζεται νόμισμα αποτίμησης. (ور / أوسد & # 8211؛ & غ؛ ورو = νόμισμα βάσης، δολλάριο = νόμισμα αποτίμησης).


Στο νόμισμα βάσης γίνεται η αγορά ενώ στο νόμισμα αποτίμησης γίνεται η πώληση. (Αυτός που αγοράζει ΕUR / أوسد προσδοκά την άνοδο του ورو ενώ αυτός που πουλάει ΕUR / أوسد προσδοκά άνοδο Δολαρίου). Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το άρθρο: Κέρδη στο فوريكس και στα كفد & # 8217؛ s.


Eταιρίες الفوركس (وسطاء الفوركس)


Για να κάνει κάποιος تداول الفوركس πρέπει να εγγραφεί σε μία εταιρία وسيط الفوركس. Οι εταιρίες φορεχ είναι στην πράξη μεσάζoντες (όπως πχ ένας μεσίτης που παρεμβάλεται στην πώληση ενός σπιτιού μεταξύ αγοραστή και πωλητή) που εκτελουν τη συναλλαγή (αγορά ή πώληση).


Στο فوريكس δε δουλεύουν όλες οι εταιρίες με τον ίδιο τρόπο. Υπάρχουν δύο μεγάλες κατηγορίες εταιριών: Οι مكاتب التعامل και οι لا مكاتب التعامل οι οποίοι διαφέρουν από τον τρόπο που εκτελούν ένα αίτημα για συναλλαγή، στις χρεώσεις τους، στις προμήθειες τους κλπ. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε πως λειτουργεί στην πράξη η αγορά فوريكس έτσι ώστε να διαλέξετε την εταιρία που ταιρίαζει καλύτερα στο προφίλ σας. Δείτε εδώ το άρθρο: Πώς λειτουργεί η αγορά συναλλάγματος فوريكس.


Οι εταιρίες στην προσπάθεια τους να προσελκύσουν بونوس εγγραφής χωρίς κατάθεση και بونوس πρώτης κατάθεσης. Τα μπόνους είναι αρκετά σημαντικά εργαλεία για να αρχίσετε το ترادينغ και σημαντικός λόγος για να μη μείνετε κολλημένοι σε ένα وسيكر. Η εγγραφή σε πολλές εταιρίες سيط είναι επιβεβλημένη (σε κάθε εταιρία διαρκεί 5 λεπτα) καθώς θα σας δώσει την ευκαιρία μέσω των مكافأة να αυξήσετε το αρχικό σας κεφάλαιο και να ανοίξετε πολλές θέσεις.


Δείτε το επόμενο παράδειγμα & # 8230؛


Λογαριασμός Μόνο σε Μια Εταιρία.


Ας υποθέσουμε πως ανοίγουμε λογαριασμό μόνο σε μια εταιρία. Για το παράδειγμα μας διαλέγουμε να κάνουμε λογαριασμό μόνο στην أفاتريد. Με 1500 € αρχική κατάθεση θα πάρουμε μπόνους 300 € (Αρχικό κεφάλαιο για فوريكس ترادينغ 1800 €).


Λογαριασμός σε πολλές Εταιρίες.


Σπάμε τα 1500 € σε ένα πεντακοσάρικο κι ένα χιλιάρικο και κάνουμε εγγραφή σε 2 εταιρίες. Για το παράδειγμα διαλέγουμε τις ΧΜ، إيسيفوريكس.


Στην ΧΜ παίρνουμε μπόνους 50٪ της 1ης κατάθεσης έως 500 € (πεντακοσάρικο) Στην ΕasyForex παίρνουμε 20٪ μπόνους (χιλιάρικο)


Σύνολο 450 €. Στην πρώτη περίπτωση ξεκινάμε με αρχικό κεφάλαιο 1800 € και στη δεύτερη 1950 €.


Είσαι αρχάριος ترادر ​​στο فوريكس؛


Αφού λοιπόν είδες τι είναι το تداول العملات الأجنبية και οι βασικές ορολογίες πάνω στη διαδυκτιακή αγορά συναλλάγματος θα έχεις καταλάβει ότι οι συναλλάγες الفوركس εμπεριέχουν υψηλό ρίσκο απώλειας της κατάθεσής σου. Υψηλό ρίσκο σημαίνει υψηλά κέρδη ή υψηλές ζημιές. Μπορείς όμως να χάσεις μόνο τα χρήματα της κατάθεσής σου، δηλαδή με 100 € δεν έχεις κάποιο ταβάνι στο ποσό που μπορείς να κερδίσεις αλλά αν χάσεις، θα χάσεις μόνο τα 100 €. Αυτό ακριβώς το χαρακτηριστικό έχει κάνει το فوريكس γοητευτικό σε χιλιάδες επενδυτές ανά τον κόσμο με τους πιο πετυχημένους ترادرس να κερδίζουν αρκετές χιλιάδες ευρώ μηνιαίως. Βέβαια το να μελετήσεις καλά τη θεωρία σε أونلين οδηγούς فوريكس και να δεις ويبينارس δε σε κάνει πετυχημένο ترادر. Είναι απαραίτητο να ανοίξεις λογαριασμό ديمو και να εκπαιδευτείς σε πραγματικές συνθήκες συναλλαγών με εικονικά χρήματα και χωρίς το φόβο απώλειας κεφαλαίου.


Mπορώ να κερδίζω στο فوريكس κάθε μήνα؛


أوي έμπειροι ترادرس κερδίζουν αρκετές χιλιάδες € κάθε μήνα. Όμως εδώ υπάρχει και κάτι άλλο: Όταν παίζετε στοίχημα θεωριτικά μπορείτε να τον ματώσετε τον كتاب، δηλαδή να βγάλετε αρκετά κερδισμένα στοιχήματα στη σειρά και να κερδίσετε αρκετά χρήματα. Αυτά τα χρήματα όμως τα πληρώνει ο بوك και σιγά σιγά θα σας βάλει όρια στοιχηματισμού στο λογαριασμό σας. Στην شم (Μο Maker Maker Μερδίζετε κερδίζει κι η εταιρία). Η ΧΜ θα σας επιβραβεύει για τα κέρδη σας συνεχώς και δεν πρόκειται ποτε να βάλει όρια στο λογαριασμό σας.


Τι είναι το فوريكس؛


Το فوريكس، γνωστό και ως العملات الأجنبية، فكس ή αγορά συναλλάγματος، είναι μια αποκεντρωμένη παγκόσμια αγορά όπου συναλλάσσονται τα νομίσματα όλου του κόσμου. Η αγορά συναλλάγματος είναι η μεγαλύτερη αγορά παγκοσμίως، διαθέτοντας την μεγαλύτερη ρευστότητα، με ημερήσιο μέσο όγκο συναλλαγών που ξεπερνά τα $ 5 τρις. Ακόμη και συνδυαστικά، όλες οι αγορές μετοχών του κόσμου، δεν πλησιάζουν τον συγκεκριμένο όγκο συναλλαγών. Αλλά τι σημαίνει αυτό για εσάς؛ Δείτε πιο αναλυτικά τις συναλλαγές στο الفوركس και μπορεί να βρείτε κάποιες συναρπαστικές επενδυτικές ευκαιρίες، οι οποίες ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμες σε άλλου τύπου επενδύσεις.


ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ فوريكس.


Εάν έχετε ταξιδέψει στο εξωτερικό، τότε έχετε πραγματοποιήσει μια συναλλαγή στο فوريكس. Εάν κάνετε ένα ταξίδι από το Ηνωμένο Βασίλειο στην Γαλλία، θα πρέπει να μετατρέψτε τις λίρες σας σε ευρώ. Όταν το κάνετε αυτό، η ισοτιμία μεταξύ των δύο νομισμάτων - βασισμένη στην προσφορά και στην ζήτηση - θα καθορίσει το πόσα ευρώ θα λάβετε για τις λίρες σας. Και η ισοτιμία κυμαίνεται συνεχώς.


Μια λίρα την Δευτέρα θα σας έδινε 1،19 ευρώ. Την Τρίτη 1،20 ευρώ. Αυτή η μικρή μεταβολή μπορεί να μην φαίνεται σημαντική. Αλλά σκεφτείτε την σε μεγαλύτερη κλίμακα. Μια μεγάλη διεθνής εταιρεία μπορεί να χρειάζεται να πληρώσει κάποιους υπαλλήλους της στο εξωτερικό. Φανταστείτε πως θα μπορούσε να λειτουργήσει αυτό εάν، όπως στο παραπάνω παράδειγμα، απλώς μετατρέπατε το ένα νόμισμα στο άλλο، και σας κόστιζε περισσότερο ανάλογα με το πότε θα το κάνατε. أنت غير متصل حاليا، Και στις δύο περιπτώσεις - είτε σαν ταξιδιώτης، είτε σαν ιδιοκτήτης εταιρείας - μπορεί να θέλετε να διατηρήσετε τα χρήματά σας μέχρις ότου η συναλλαγματική ισοτιμία να είναι πιο ευνοϊκή.


ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΟ فوريكس: ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ؛


Όπως και στις μετοχές، μπορείτε να κάνετε συναλλαγές σε ένα νόμισμα με βάση την αξία που θεωρείτε ότι έχει (ή που κατευθύνεται). Αλλά η μεγάλη διαφορά με το فوريكس είναι ότι μπορείτε να ετην άνοδο όσο και στην πτώση με την ίδια ευκολία. Εάν πιστεύετε ότι η αξία του θα μειωθεί، μπορείτε να το πουλήσετε. Με μια τόσο μεγάλη αγορά، το να βρείτε έναν αγοραστή όταν πουλάτε ή έναν πωλητή όταν αγοράζετε، είναι πολύ ευκολότερο από ότι σε άλλες αγορές. Μπορεί να ακούσετε στις ειδήσεις ότι η Κίνα υποτιμά το νόμισμά της، για να προσελκύσει περισσότερες ξένες ειιχειρήσεις στη χώρα της. Εάν πιστεύετε ότι η τάση θα συνεχιστεί، μπορείτε να κάνετε μια συναλλαγή στο النقد الاجنبى، وπουλώντας το Κινεζικό νόμισμα έναντι κάποιου άλλου νομίσματος، για παράδειγμα έναντι του Αμερικανικού Δολαρίου. Όσο το Κινεζικό νόμισμα υποτιμάται έναντι Αμερικανικού Δολαρίου، τόσο αυξάνονται τα κέρδη σας. Εάν το Κινεζικό νόμισμα αυξήσει την αξία του ενώ έχετε ανοιχτή την θέση πώλησης، τότε αυξάνονται οι απώλειές σας και θα επιθυμείτε να βγείτε από την συναλλαγή.


ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΜΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ: ΠΩΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΤΕ ΕΝΑ ΝΟΜΙΣΜΑ.


Αν έχετε μια άποψη για τις αγορές، μπορείτε να ανοίξτε έναν δωρεάν δοκιμαστικό λογαριασμό και κάνετε συναλλαγές με βάση την άποψή σας.


Όλες οι συναλλαγές στο فوريكس περιλαμβάνουν δύο νομίσματα، διότι επενδύετε στην μεταβολή της αξίας του ενός νομίσματος έναντι κάποιου άλλου. Σκεφτείτε το ور / أوسد، το πιο δημοφιλές νομισματικό ζεύγος στον κόσμο. Το ور، που είναι το πρώτο νόμισμα στο ζεύγος، είναι το νόμισμα βάσης και το أوسد είναι το νόμισμα αποτίμησης. Όταν βλέπετε μια τιμή στην πλατφόρμα σας، αυτή η τιμή υποδεικνύει πόσο αξίζει ένα ευρώ σε δολάρια. Πάντα βλέπετε δύο τιμές، διότι η μια τιμή είναι η τιμή αγοράς και η άλλη، η τιμή πώλησης. Η διαφορά μεταξύ των δύο τιμών είναι το سبرياد. Όταν κάνετε κλικ στις επιλογές "Αγορά" ή "Πώληση"، αγοράζετε ή πουλάτε το πρώτο νόμισμα του ζεύγους.


Έστω ότι πιστεύετε πως η αξία του ευρώ θα αυξηθεί έναντι του δολαρίου. Το ζεύγος σας είναι το ور / أوسد. Δεδομένου ότι το ευρώ είναι πρώτο και πιστεύετε ότι θα ενισχυθεί، αγοράζετε το ور / أوسد.


Εάν πιστεύετε ότι η αξία του ευρώ θα μειωθεί έναντι του δολαρίου، τότε θα πρέπει να πουλήσετε το ور / أوسد. Εάν η τιμή αγοράς του ور / أوسد είναι 0،70644 και η τιμή πώλησης 0،70640، τότε το سبريد είναι 0،4 بيبس. Εάν η συναλλαγή κινηθεί υπέρ σας (ή εναντίον σας)، μόλις καλύψετε το سبرياد، μπορείτε να έχετε κέρδος (ή απώλεια) στην συναλλαγή σας.


ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΜΕ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΑ ΜΕΓΕΘΗ.


Εάν οι τιμές που προσφέρονται αποτελούνται από πολλά δεκαδικά ψηφία، πώς μπορείτε να δείτε σημαντική απόδοση στην επένδυσή σας، όταν κάνετε συναλλαγές στο فوريكس؛ Η απάντηση είναι η μόχλευση.


Όταν κάνετε συναλλαγές στο النقد الاجنبى، وπρακτικά δανείζεστε το πρώτο νόμισμα έτσι ώστε να αγοράσετε / πουλήσετε το πρώτο νόμισμα του ζεύγους και να πουλήσετε / αγοράσετε το δεύτερο νόμισμα αντίστοιχα. Με μέσο ημερήσιο όγκο συναλλαγών $ 5 τρις، η ρευστότητα είναι τόσο μεγάλη που οι πάροχοι ρευστότητας - βασικά οι μεγάλες τράπεζες - σας επιτρέπουν να πραγματοποιείτε συναλλαγές με μόχλευση. Για να κάνετε συναλλαγές με μόχλευση، απλώς δεσμεύετε το απαιτούμενο περιθώριο για το μέγεθος της συναλλαγής σας. Εάν κάνετε συναλλαγές με μόχλευση 200: 1 για παράδειγμα، μπορείτε να πάρετε θέση 2.000 € στην αγορά، δεσμεύοντας 10 € στον επενδυτικό σας λογαριασμό. Για μόχλευση 50: 1، η ίδια συναλλαγή θα απαιτούσε περί τα 40 € σε δέσμευση. Αυτό σας δίνει πολύ μεγαλύτερη έκθεση، διατηρώντας παράλληλα το επενδυμένο σας κεφαλαίου σε χαμηλά επίπεδα.


Όμως η μόχλευση δεν αυξάνει μόνο τα πιθανά σας κέρδη. Μπορεί επίσης να αυξήσει και τις ζημίες σας، οι οποίες μπορεί να υπερβούν τα κατατεθειμένα κεφάλαια. Όταν είστε νέος στο فوريكس، θα πρέπει πάντα να ξεκινάτε με μικρές συναλλαγές χρησιμοποιώντας χαμηλές αναλογίες μόχλευσης، μέχρι να εαοικειωθείτε με την αγορά.


ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΜΕ ΤΗΝ فكسم؛


Επειδή είμαστε ένας κορυφαίος πάροχος για تداول العملات الأجنبية σε παγκοσμίως، κάνοντας συναλλαγές με την FXCM، αποκτάτε πρόσβαση σε πλεονεκτήματα που μόνο ένας κορυφαίος سيط μπορεί να σας προσφέρει. Απολαμβάνετε:


Βραβευμένη Εξυπηρέτηση Πελατών: Έχετε εξυπηρέτηση 24 ώρες την ημέρα، 7 ημέρες την εβδομάδα، όποτε και οπουδήποτε την χρειαστείτε Βραβευμένη Εκτέλεση: Το καινοτόμο μοντέλο دون غرفة مقاصة προσφέρει ανταγωνιστικά نشر και ανωνυμία εκτέλεσης Δωρεάν Κορυφαία Εκπαίδευση: Με على الطلب μαθήματα، ندوات και οδηγίες σε πραγματικό χρόνο، έχετε ότι χρειάζεστε για τις συναλλαγές σας.


Επιπλέον، μπορείτε να κάνετε συναλλαγές στην βασική πλατφόρμα της فكسم، την ترادينغ ستاتيون، μια από τις πιο καινοτόμες πλατφόρμες συναλλαγών στην αγορά. أنت غير متصل حاليا،


ΘΕΛΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ.


ليف سبريادس القطعة: Τα δυναμικά البث المباشر είναι οι καλύτερες διαθέσιονται από την εκτέλεση συναλλαγών لا يتعامل مكتب ηςης فكسم. Κατά την εμφάνιση των στατικών ينتشر، τα στοιχεία είναι χρονικά σταθμισμένοι μέσοι όροι που προέρχονται από τις εμπορεύσιμες τιμές της FXCM από την 1 Ιουλίου 2017 έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2017. Τα ينتشر που εμφανίζονται είναι διαθέσιμα για قياسي التاجر النشط και λογαριασμούς όπου εφαρμόζεται το μοντέλο προμηθειών . Τα στοιχεία των سبرياد παρέχονται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Η FXCM δεν είναι υπεύθυνη για τυχόν ενημερωτικά λάθη، ελλείψεις، ή καθυστερήσεις، ή για οποιεσδήποτε ενέργειες που λαμβάνονται βασιζόμενες στις πληροφορίες που περιέχονται στο παρόν.


ΔΩΡΕΑΝ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ.


Κάντε μια Δωρεάν Εγγραφή.


ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.


Η εγγραφή σας για δοκιμαστικό λογαριασμό ήταν επιτυχής.


ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΟ ترادينغ - ΜΕ ΕΝΑ ΔΩΡΕΑΝ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ € 50.000.


Αποθηκεύστε το Όνομα Χρήστη & أمب؛ τον Κωδικό.


أنت غير متصل حاليا، Το Όνομα Χρήστη και ο Κωδικός σας έχει αποσταλεί στο σας.


Άλλες Επιλογές Πλατφορμών:


Έχετε άποψη.


για τις διεθνείς αγορές؛


Κάντε ترادينغ σε: فوريكس، Δείκτες & أمب؛ Εμπορεύματα.


Προειδοποίηση: Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν προϊόντα που διαπραγματεύονται με χρήση επιπέδου περιθωρίου (هامش) και εμπεριέχουν το ρίσκο απώλειας πέραν του κατατεθειμένου κεφαλαίου σας και πιθανόν να μην είναι κατάλληλο για όλους τους επενδυτές. أنت غير متصل حاليا،


ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ فكسم.


ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ.


ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.


أونلين ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ.


ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.


ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ.


Επικοινωνία Υπηρεσίες για Θεσμικούς Επενδυτές Διαχείριση Λογαριασμού Τηλ: +30 210 9690 406/8.


ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ فكسم.


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ.


Ειδοποίηση για Επενδύσεις Υψηλού Ρίσκου: التداول Το στην αγορά του فوركس / CFD في με τη χρήση του επιπέδου περιθωρίου (هامش) έχει υψηλό ρίσκο και πιθανόν να μην είναι κατάλληλο، καθώς μπορεί να υποστείτε ζημίες που να υπερβαίνουν την κατάθεσή σας. Η μόχλευση μπορεί να λειτουργήσει εναντίον σας. أنت غير متصل حاليا، Λόγω συγκεκριμένων περιορισμών που επιβάλλονται από τους τοπικούς νόμους και κανονισμούς، οι ιδιώτες πελάτες، που είναι κάτοικοι Γερμανίας، ενδέχεται να υποστούν απώλεια των συνολικών κατατεθειμένων κεφαλαίων، αλλά δεν υπόκεινται σε μεταγενέστερες υποχρεώσεις πληρωμής πέραν των κατατεθειμένων κεφαλαίων. Πριν επενδύσετε στα προϊόντα που προσφέρουν οι فوركس كابيتال ماركتس المحدودة συμπεριλαμβανομένων και όλων των υποκαταστημάτων στην ΕΕ، FXCM أستراليا تي إل المحدودة، καθώς και παραρτήματα των προαναφερθέντων εταιριών، ή άλλες εταιρείες του Ομίλου FXCM [συλλογικά "Όμιλος FXCM"]، θα πρέπει να εξετάσετε προσεκτικά την οικονομική σας κατάσταση και την εμπειρία που διαθέτετε. Εάν αποφασίσετε να κάνετε التداول στα προϊόντα που προσφέρει η FXCM أستراليا تي إل المحدودة (AFSL 309763) θα πρέπει να διαβάσετε και να κατανοήσετε πλήρως τον Οδηγό Χρήσης Υπηρεσιών (الخدمات المالية الدليل)، την Αναφορά Γνωστοποίησης Προϊόντος (المنتج الإفصاح بيان) και τους Όρους Συναλλαγών . Ο Όμιλος فكسم μπορεί να παρέχει γενικές πληροφορίες، οι οποίες δεν πρέπει να λαμβάνονται ως συμβουλές για επένδυση και δεν πρέπει να ερμηνευτούν ως τέτοιες. أنت غير متصل حاليا، Ο Όμιλος فكسم δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν λάθη، ανακρίβειες ή παραλείψεις. Επίσης، δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια ή πληρότητα των πληροφοριών، κειμένων، γραφικών، συνδέσμων ή άλλου περιεχομένου που περιλαμβάνεται σε αυτό το υλικό. Διαβάστε και κατανοήστε τους Όρους και Προϋποθέσεις στις ιστοσελίδες του Ομίλου فكسم πριν προβείτε σε περαιτέρω ενέργειες.


H فوركس كابيتال ماركيتس Ltd.، λειτουργεί υπό την εμπορική επωνυμία فكسم هيلاس، ως γραφείο αντιπροσωπείας της فوريكس كابيتال ماركيتس Ltd.، κατέχει άδεια λειτουργίας και εποπτεύεται από την سلطة السلوك المالي (فكا). Αριθμός Εγγραφής فكا: 217689.


Η فوركس كابيتال ماركيتس ليميتد ("فكسم لت") είναι λειτουργικό παράρτημα των εταιρειών του ομίλου فكسم (συλλογικά، ο "Όμιλος فكسم"). Όλες οι αναφορές για την "فكسم" σε αυτόν τον ιστότοπο αναφέρονται στον Όμιλο فكسم.


Η فوريكس كابيتال ماركيتس ليميتد είναι εγκεκριμένη και ελέγχεται στο Ηνωμένο Βασίλειο από το سلطة السلوك المالي (فكا)، رقم التسجيل 217689.


كوبيرايت & كوبي؛ 2017 فكسم هيلاس. أنت غير متصل حاليا،


Ο περιηγητή σας δεν είναι ενημερωμένος!


Ενημερώστε τώρα τον περιηγητή σας για να δείτε σωστά τον ιστότοπο. Ενημερώστε τώρα τον περιηγητή σας.


Aφιέρωμα - Τι είναι το فوريكس ترادينغ.


Περισσότερες πληροφορίες για το فوريكس ترادينغ μπορείτε να βρείτε στο 1forex. gr.


Μια σύντομη ιστορία της αγοράς فوريكس.


Ικανότητα Συγκέντρωσης και Πειθαρχία - να μπορείτε να εκτελείτε συναλλαγές χωρίς να επηρεάζεστε συναισθηματικά από κέρδη ή ζημιέςΕμπιστοσύνη - να πιστεύετε στον εαυτό σας και την εμπορική στρατηγική σας και να μην φοβάστεΑφοσίωση - Συνεχής Βελτίωση κι έρευνα για νέες στρατηγικέςΕυελιξία - να προσαρμόζεστε στις μεταβαλλόμενες συνθήκες της αγοράςΡεαλισμός - να μην νομίζετε ότι πρόκειται να γίνετε πλούσιοι γρήγορα και να καταλάβετε την πραγματικότητα της αγοράς και των συναλλαγώνΑυτοέλεγχος - Nα μην συμπαρασύρεστε σε Overtrading ή σε συνεχείς αταθέσεις στο λογαριασμό σας.


Πλεονεκτήματα του تجارة الفوركس: Το فوريكس είναι η μεγαλύτερη αγορά στον κόσμο، με ημερήσιο όγκο κοντά στα 4 τρισεκατομμύρια δολάρια την ημέρα. Αυτό σημαίνει πυκνή ρευστότητα που καθιστά εύκολη την είσοδο και έξοδο από τις θέσεις. Ευκολία στο التداول عبر الإنترنت με μοναδικές απαιτήσεις να είναι ένα الكمبيوتر المحمول και μια σύνδεση στο διαδίκτυο. Λογαριασμοί DEMO: Oι περισσότεροι وسطاء الفوركس δίνουν τη δυνατότητα να ανοιξετε λογαριασμό με εικονικά χρήματα. Δείτε περισσότερα εδώ.


Το άρθρο είναι καθαρά ενημερωτικό και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί προτροπή για επένδυση σε تجارة الفوركس. Το تداول الفوركس εμπεριέχει κινδύνους απώλειας κεφαλαίου.


كفد ترادينغ: Tι ειναι؛


Tα كفد (Οι συμβάσεις επί διαφοράς ή συμβόλαια επί της διαφοράς ή كونتراكتس فور ديفيرانس) είναι ένα από τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα μέσα για επενδύσεις. Όταν κάποιος θέλει να επενδύσει με την αγορά μετοχών τότε βρίσκει μια χρηματηστηριακή εταιρία، ανοίγει λογαριασμό και ξεκινάει να αγοράζει μετοχές، λαμβάνοντας υπό την κατοχή του τον τίτλο، και αναμένει να κερδίσει από την άνοδο της χρηματιστηριακής της αξίας και φυσικά το μέρισμα. Το CFD είναι ένα συμβόλαιο που συνάπτεται μεταξύ του επενδυτή και μιας εταιρίας για την ανταλλαγή της διαφοράς της αξίας، δηλαδή ο επενδυτής δεν παίρνει στο όνομα του τη μετοχή αλλά ένα συμβόλαιο που εξαρτάται 100٪ από τη διακύμανση της τιμής της μετοχής. Η σύμβαση πληρωμής θα ισούται με τη διαφορά της τιμής της μετοχής (Τιμή κατά την αγορά & # 8211؛ τιμή κατά την πώληση). Αν η μετοχή ανεβάσει στην τιμή της، ο αγοραστής λαμβάνει μετρητά από τον πωλητή، ενώ αν χάσει αξία πληρώνει τον πωλητή αηα διαφορά της τιμής.


Στα CFD δεν υπάρχει κανένας περιορισμός σχετικά με το χρόνο εισόδου και εξόδου، ο επενδυτής αποφασίζει πότε θα αγοράσει και πότε θα πουλήσει، ενώ όπως και στο πραγματικό χρηματιστήριο δικαιούται μέρισμα από τη μετοχή!


كفد εκτός από μετοχές (ελληνικές και ξένες) μπορείτε να παίξετε σε εμπορεύματα (χρυσό، ασήμι، πετρέλαιο)، δείκτες، فوريكس κλπ.


Πλεονεκτήματα των كفد.


Mικρό αρχικό κεφάλαιο: Ξεκίνησε με μικρό κεφάλαιο να ανταλλάζεις μετοχές εκμεταλλευόμενος τη μόχλευση (Εν αντιθέσει με μία χρηματηστηριακή εταιρία στην οποία απαιτείται μεγαλύτερο αρχικό κεφάλαιο). Ενδεικτικά, μπορείς να ξεκινήσεις με αρχική επένδυση 100€. Αγόρασε μετοχές χωρίς προμήθεια: Χαμηλό κόστος απόκτησης μετοχών (CFD’s). Λόφω του ότι δεν αγοράζεις τον πραγματικό τίτλο δεν υπάρχουν τέλη χρηματηστηριακής συναλλαγής (Μεταβιβαστικά τέλη, Έξοδα χρηματιστηρίου, φόρος επί των συναλλαγών). Κατάλληλα για day trading και scalping: Λόγω του χαμηλού κόστους (στην Plus500 πχ είναι 0% προμήθεια, η εταιρία κερδίζει μόνο από τα Spread) συμφέρει για βρχυπρόθεσμες επενδύσεις. Τεράστια Ρευστότητα Παίξε ελληνικές και διεθνείς μετοχές με ένα λογαριασμό: Οι online πάροχοι CFD’s εξυπηρετούν τις συναλλαγές μέσω της πλατφόρμας τους. Δεν παρεμβάλεται τράπεζα και δε χρειάζεται να Αγόρασε και πούλησε μετοχές (CFD’s) εύκολα από το κινητό σου ή το tablet σου Κέρδισε χρήματα και από την άνοδο αλλά και από την πτώση της τιμής της μετοχής Δεν υπάρχει πόθεν έσχες στα CFD’s: Τα CFD’s είναι συμβόλαια, δεν αποτελούν τίτλο. Δεν υπόκεινται σε φορολογία όπως οι μετοχές.


Μειονέκτημα των CFD.


Δεν ενδείκνυνται για μακροπρόθεσμους επενδυτές καθώς έχουν υψηλές χρεώσεις νυκτερινής διακράτησης (Financing Charges). Oι χρεώσεις αυτές καθορίζονται από τον εκάστωτε πάροχο του CFD. Σε γενικές γραμμές (χωρίς αυτό να ισχύει σε όλες τις περιπτώσεις) το CFD συμφέρει έναντι του πραγματικού τίτλου όταν το trading θα γίνει εντός 30 ημερών . Το CFD δεν έχει financial charge όταν πρόκειται για trading εντός της ίδιας ημέρας (day trading).


Που μπορώ να αγοράσω CFD.


CFD μπορείτε να αγοράσετε σε μία εταιρία trading που δέχεται Έλληνες επενδυτές. Σχεδόν όλες οι εταιρίες που προσφέρουν συναλλαγές Forex προσφέρουν και CFD’s σε μετοχές, εμπορεύματα κλπ. Είναι σημαντικό να διαβάσεις προσεκτικά τους όρους της κάθε εταιρίας πριν αποφασίσεις να συνδιαλλαγείς μαζί της, ότι κάνεις όταν επενδύεις σε κάποιο προϊόν μιας τράπεζας, ή οταν αγοράζεις μετοχές μέσω μίας χρηματιστηριακής εταιρίας.


Ειδικά στα CFD’s μπορείς να επωφεληθείς του μπόνους χωρίς κατάθεση που δίνουν κάποιες εταιρίες αλλά και του μπόνους πρώτης κατάθεσης που οι δινουν οι περισσότερες εταιρίες forex .


Κάνε εγγραφή στην Plus500.gr και πάρε 25€ μπόνους χωρίς κατάθεση . Επένδυσε σε ελληνικές και ξένες μετοχές , χρυσό και εμπρεύματα και κέρδισε χρήματα. Αύξησε τα κέρδη σου μέσω της μόχλευσης.

No comments:

Post a Comment